Ваканционни истории на ужасите

С настъпването на празници, ето една забавна тема за днес: Нека всички споделим нашите празнични ужасни истории! Какво комично се обърка на ваканцията ви? Каква беше грешка в новобранците и каква беше само едно от тези неща? Какво бихте направили по различен начин, за да планирате следващата си ваканция?
Моята $ .02: Миналата седмица отидохме на плажна ваканция със законите ми. Това беше предназначено да бъде невероятно, очарователно време за всички нас и първото истинско пътуване на момчетата до плажа. Дори имахме билети до света на Дисни (на час път от мястото, където бяхме отседнали), за да отидем да проверим за един ден.
На 3 -ти ден паднах в басейна в къщата (не се заемах пиенето не участвах) и някак си нараних коляното, че вече не може да понесе тегло. Да!
Ден 3 беше прекаран в спешното отделение (където документите казаха, че нищо не е счупено и ме инструктира да го оригата), а дни 4-6 са прекарани в дивана на дивана. Няма болка, няма подуване, няма синини – просто няма да държи тегло. Върнахме се от празника сега и виждам Орто днес следобед. От плюс: Направих много повече четене, отколкото от много време (Ура за библиотечни книги на Kindle) – и пътуването на Disney беше отложено за по -късна ваканция.
Аз не бях единствената жертва в пътуването, но баща ми по закон се завъртя в ЕР и трябваше да остане нощ за наблюдение. (Сега е добре.)
Съпругът ми влезе в океана, за да играе – с бюджета и iPhone в джоба си. По -късно, докато останалата част от бюджета му изсъхна, той загуби шофьорската си книжка в деня, преди да бъдем предстои да летим вкъщи. (Удивително е, че някой намери лиценза му и ние успяхме да го извадим, преди да се качи на самолета, и той сега е настроен с нов телефон.)

Това беше комично лош празник – и въпреки това съм благодарен, че не беше по -лошо и не ударих главата си близо до басейна, а аз бях вместо момчетата. Съпругът ми намери тази изстреляна чаша в магазин за подаръци и трябваше да го вземе.
Дами, кои са любимите ви празнични истории на ужасите? (От обратната страна: Вашата празнична история на ужасите, че не сте имали време да използвате времето си за почивка?)
Актуализация: Разкъсах своя ACL в това пътуване! Моят „навяхване на коляното“ никога не е напълно излекуван – дори след като можех да ходя по него, продължих да се сривам на случаен принцип, така че силите, които най -накрая взеха ЯМР. Както се оказва, че някои хора се нуждаят от своя ACL за стабилност – така че през април 2016 г. направих операция на ACL.
PSST: Как да тръгнете на почивка, без да губите ума си, как да планирате ваканция и празничен етикет в офиса.

Author: uzey

Leave a Reply

Your email address will not be published.